Preview Mode Links will not work in preview mode

Funderar du på att starta en podd? Kanske har ni pratat om hur ni skulle kunna starta en podd på jobbet? Eller är du som vi, har hållit på ett tag och inser att det finns en hel del kvar att lära sig?

I Podgeek kommer vi att utforska så många aspekter av poddande som vi kan komma på.

Lena Göthberg och Per Olof Arnäs

Podchaser - Podgeek

Oct 5, 2020

I avsnitt 64 diskuterar vi de senaste nyheterna och uppdateringarna i poddosfären. P.O. har varit på Gotland och jobbat med proffs, Lena funderar lite över det där med membership communities, innan vi kommer in på Patreon och Mediepoodens jätteintressanta analys, men har de tänkt på diskussionerna omkring Patreon "over there" nu när de hamnat i en juridisk härva? 

Här kommer 2 länkar där man kan läsa mer om den rättsprocess som Patreon orättvist (?) hamnat i, men som kan ha inverkan;

Vi pratar om att Spotify har infört polling functions i sina poddar och att MyPodcastreviews har kommit med en funktion där man kan ge ratings och reviews in ETT verktyg https://mypodcastreviews.com/love-the-podcast/ 

Vi vill gärna har förslag på ämnen till nästa livepodd (Prata med Podgeek), vad tycker du? Har du förslag på gäster som vi bör bjuda in? 

Hör av dig, vi älskar feedback! hej@podgeek.se