Preview Mode Links will not work in preview mode

Funderar du på att starta en podd? Kanske har ni pratat om hur ni skulle kunna starta en podd på jobbet? Eller är du som vi, har hållit på ett tag och inser att det finns en hel del kvar att lära sig?

I Podgeek kommer vi att utforska så många aspekter av poddande som vi kan komma på.

Lena Göthberg och Per Olof Arnäs

Podchaser - Podgeek

Dec 14, 2020

Detta avsnittet innehåller MASSVIS med information. Mest om poddar. Vi går igenom allt vi gjort under året och puffar lite extra för Podchaser Gå in där och 

    1. Claima din podd
    2. Registrera dig på de roller du har
    3. Se till så att du kommer med om du är med i andras poddar
    4. Följa dina idoler, nyckelord och annat så att du får igång ett flöde
  • Alla som varit med i Podgeek, gör anspråk på att ni varit med!

För att visa hur "lists" fungerar i Podchaser har vi satt använt det verktyget när vi redovisar Podgeek lyssnarnas bästa podcasttips 2020 - in och kolla! 

Vad tycker du att vi ska fokusera på nästa år? Har du tips på ämnen eller personer som ska vara med i Podgeek? Hör av dig till hej@podgeek.se helst med en ljudfil!

Lena har tittat på DES på TV4, där David Tennant gör en helt fantastiks insats i huvudrollen och enligt Lena borde få alla pris man kan få i tv-världen. 

Eftersom Lena ville veta om denna seriemördare finns i verkligheten så googlade hon och hittade en Wikipedia sida om Dennis Nilsen som den verkligen seriemördaren hette.

Längst ner på Wikipedia-sidan fanns en länk till podcasten Casefile True Crimes där man i avsnitt 144 kan lyssna till den verkliga historien om The Muswell Hill Murderer.

P.O. experimenterar för att se om hans poddande kan bli mer effektivt, han testar att använda Post fader på sin RødeCaster Pro.

Podgeekarna önskar God Jul och gott nytt podcasting-år!!