Preview Mode Links will not work in preview mode

Funderar du på att starta en podd? Kanske har ni pratat om hur ni skulle kunna starta en podd på jobbet? Eller är du som vi, har hållit på ett tag och inser att det finns en hel del kvar att lära sig?

I Podgeek kommer vi att utforska så många aspekter av poddande som vi kan komma på.

Lena Göthberg och Per Olof Arnäs

Podchaser - Podgeek

Dec 2, 2019

I avsnitt 42 gör vi en djupdykning i ämnet RSS-feed och varför det är viktigt att man håller ordning på den. Karin, som har poddat sedan första gången man kunde podda, och som innan dess arbetade på Danmarks Radio berättar, på engelska så att alla förstår, om tekniken bakom RSS och så hinner vi med en liten diskussion om "hosting" också. Varför ska man inte "hosta" själv? 

Karin pratar om appar som spelar upp RSS-feeden och hon kommer också in på den spännande debatten om skillnaden mellan radio som släpps som poddar och poddar som produceras för att konsumeras som podd. 

Vad tycker ni? Nu har vi väl ändå verkligen fångat upp en aktuell diskussion! Eller tycker ni att Karin bara är en fundamentalist som tiden har sprungit ifrån? Vi lyssnar på allt ni har att säga, skicka in en ljudkommentar, det vore väl kul?