Preview Mode Links will not work in preview mode

Funderar du på att starta en podd? Kanske har ni pratat om hur ni skulle kunna starta en podd på jobbet? Eller är du som vi, har hållit på ett tag och inser att det finns en hel del kvar att lära sig?

I Podgeek kommer vi att utforska så många aspekter av poddande som vi kan komma på.

Lena Göthberg och Per Olof Arnäs

Podchaser - Podgeek

Jul 13, 2020

I avsnitt 58 pratar Lena och P.O. om nyheter och uppdateringar.

P.O. har varit med i Logistik & Supply Chain och Lena har varit i Skåne och tittat på solnedgångar i det dåliga vädret. P.O. är ju mer kreativ så han gick ut i blåsten och testade en ny mikrofon Røde Wireless Go. Kolla in Podgeeks Facebooksida så kan du lyssna på hur det lät samt få all teknisk beskrivning av testet. 

Podgeek har fått en lyssnarfråga från Ulrica Loeb från Larmtjänstpodden. Det handlar om ifall man ska återpublicera gamla avsnitt eller inte. Vi har förstås synpunkter som vi delar med oss.

Lena har spanat in en ny trend från USA, just nu håller podcast branschen på att bli lite mer etablerad och det har startats en branschförening som heter the Podcast Academy och världens största årliga podcast mässa/konferens har startat en utbildningsplattform, the Podcast Movement University 

P.O. ska testa Amazons ljudbokstjänst Audible, han vill väldigt gärna lyssna på Sandman som kommer som ljudböcker/serial. Recension följer.

Lena har gått ner sig i Flashback Forever träsket, men har för avsikt att ta sig upp ur det och lyssna på This Moment, en ny podd med Timbuktu och Marcus Samuelsson. Recension kommer.

Den 24 augusti har vi för avsikt att köra en livepodd igen, vi kallar det Prata med Podgeek och vi vill gärna ha förslag på ämnen vi ska ta upp och medverkande. Har du idéer så skicka dem till hej@podgeek.se 

Tack för att du lyssnar, skicka gärna feedback till oss, för det älskar vi!