Preview Mode Links will not work in preview mode

Funderar du på att starta en podd? Kanske har ni pratat om hur ni skulle kunna starta en podd på jobbet? Eller är du som vi, har hållit på ett tag och inser att det finns en hel del kvar att lära sig?

I Podgeek kommer vi att utforska så många aspekter av poddande som vi kan komma på.

Lena Göthberg och Per Olof Arnäs

Podchaser - Podgeek

Aug 26, 2019

Vi träffar mannen bakom podden Digital marknadsföring med Tony Hammarlund. Tony berättar om hur han spelar in och producerar sin podd, vilka verktyg och tjänster han använder med mera. Vi pratar också ,såklart, om marknadsföring, om sponsring, lyssna på Tonys senaste avsnitt, och om att Tony planerar att bygga en studio i Göteborg.

Vad tycker du? Har du kommentarer eller inspel till nån av oss så hittar du oss på Facebook, Instagram och/eller Twitter som @podgeek 

Lena, vars kamera vägrade under inspelningen, förevigade sig själv under inspelningen, men fick inte vara med på avsnittets artwork.

 

_______________

Inspelat på tre ställen. Vi hade kontakt via Squadcast under tiden, men alla tre filerna är inspelade lokalt och sammanslagna i Hindenburg. Där har vi lagt på lite noise reduction, voice profiler, kompressor samt lite iZotope RX7 Voice De-Noise. 

Mikrofoner:

  • Tony och Lena: Samson Q2U
  • P.O.: Røde Podmic